dilekgi123 Bernagokhan bende merak ediyorum ya sezeryandan sonra hala cocuk varmis gibi gobek duruyo ya hep kiloda gitmiyo galiba 🤔🤔
ikibebekannesi Bernagokhan doğumdan sonra eve 8 kilo verip gittim 7. Ayda da 20 kilo vermiştim siz inanmayın su sezeryani öcü gibi görenlerin lafına 🥰
Sermec27 Bernagokhan 5 bucuk ay önce sezeryan oldum 64 kiloydum su an 48 kıloyum eski kıloma geri döndüm
ElifOncul Olabilir mi öyle bişey bi kere keseniz çıkıyor, su gidiyor plasenta gidiyor bebek gidiyor ☺️ Bunlar zaten ortalama 6 -7 kilo civarı toplamda. Ne kadınlar var 1 ay sonra manken gibi, inanmayın böyle şeylere
Sevdasil İlk hamilelğimde 27 kilo almıştım doğumdan sonra çok ter attım bol boş emzirdim 20. Gününde 20 kilo gitmişti kilo vereyim diye hiç bişeyde yapmamıştım. Sonra yavaş yavaş beş kilo daha verdim bir iki kilosu kalmıştı 😬 karnım çok büyümüştü hamilelikte annem doğumdan sonra zorla sardı sarkık olmasın diye ağustostu sıcaktı ben çok sarmadım ama o sezeryan sarkıklığım kaldı eminim düzenli sarsaydım oda giderdi