MihricanA esras Karbonat,şeker,limon,çamaşır suyu… hepsini denedim hepsi de yanıltıcı hamile değilken hamile gibi çıktım. En iyisi kan testi
esras Homeless20 camasir suyu tamamda ona inanmiyorum ama bi tanidigim yapmisti😅 ama karbonat ta bir kac kez yaptim hic kopurmedi zatende zaten hamile degildim surekli gebelik testi almaktansa meraktan denedigimde oldu mesela adetim bugun gelmedi gecen hafta erken gebelik testi yaptim cikmadi bugunde test almadim😒😒😒 eger bi hafta 10 gun gecerse alcam bu ay hic korunmadik cunku
Homeless20 esras valla diğerleride aynıdır kuzum bnce sonuçta idrar asitli muhakkak köpürür diye düşünüyorum ama bilmiyorum
esras Rehile neee esine gebelik testi ki yaptin ben silik cizgi bile gorsem sevincem zaten dusuk yaptim
Rehile esras Ben hamile değilken bende silik cıkardı kızlar dedi Başkasında dene bende eşimden denedim ondada cıktı😶
esras Rehile bazende demekkii hayirli degilmis diyorum cunku 1 cocukla bile cok zorlaniyorum Allah affetsin beni ama cok zor geliyor ama 2. De olsun istiyorum simdide kaldim mi kalmadim mi stresi gecen test yaptim cikmadi da
esras Homeless20 peki neden benim idrarimda kopurmuyor🤔 o kafami karistiriyor ama internette seyrettim gebe olan da nasil aninda kopuruyor ama gebe olmayanda hic bisey olmuy
Rehile esras Benim ilk mayısta kimyasla oldu aonra peşine kaldm Şükür ama hiç zor geçirmiyorum. Sanki hamile değilim Bazılarıda cok kötü geciriyo ama Doğuncaki mutluluğu evez etmez hic bişey İnşAllah kalın zorluklar bi türlü geçer