Aada Kızlar progestan fitil olarak nasıl kullanılıyor acaba? Yutmayacağım fitil olarak kullanacağım ama oraya yerleştirip bekleyecek miyim ne yapacağım?
Dzeyy Aada vajinadan alıcaksın koyduktan sonra 20 dakka falan yatar pozisyonda bekle hem geri çıkmasın hemde ilaç iyice yerlşsin
Anneolmayahasret Aada isaret parmaginizla rahme dogruy itebildiginiz yere kadar itin. Gece yatarken kullanin
Ervasevgi Aada canım.itebildigin kadar ileriye it çünkü bazen çıkıyor bide gece yatarken koyarsan kalkmamış olursun çıkmaz
Aada Sumeye ben fitili koydum iki saat sonra lavobaya gittim tuvaletimi yaparken beyaz beyaz bir şeyler geldi normal mi acaba
Sumeye Aada aynı diğer fitil gibi işte benim doktorum gece yatınca kullan dedi öyle kullandım düşük tehlikesi için di benim
Aada Anneolmayahasret ben fitili koydum iki saat sonra lavobaya gittim tuvaletimi yaparken beyaz beyaz bir şeyler geldi normal mi acaba
Aada Dzeyy ben fitili koydum iki saat sonra lavobaya gittim tuvaletimi yaparken beyaz beyaz bir şeyler geldi normal mi acaba
Uykulugebe Aada oraya ittirebildigin kadar ittir. Ayaklarını yüksekte tutup 20-30 dk bekle. Gece kullanırsan daha iyi olur o yüzden. Bir de tırnakların kısa olsun yoksa çiziliyor kanıyor başka kanama zanneder korkarsin
Aada Uykulugebe ben fitili koydum iki saat sonra tuvaletimi yaparken beyaz beyaz bir şeyler geldi normal mi acaba