sdfars Habibe02 yo daha belirgin hareket hissetmedim ara ara hisseder gibi oluyorum ama bebek degil heralde
Bir_prensesannesi58 Havvanurbeyza Canım sizin ultrasyona fotonuzu bizimkine benzetim ama erkek mi canım bebişiniz içimden öyle gecti
Bir_prensesannesi58 Sanirsam. Erkeklerde. Vücûd hatlari kızlara göre daha çıkıntılı değil kızlarin daha belirgin yüzü ve karin sırt bölgesi ve sanki erkeklerde boyun kısmi daha uzun gibi geldi bana
Papatya123_ buseyusuf27 sağolun bi doktor erkeğe benziyor dedi bi doktor da kız 😌 hayırlısı olsun 27 haftaya gireceğiz bir gün kaldı 😊
buseyusuf27 burcumelis malaesef 8.hafta daha organları tam gelısmedıgınden gorunmez 12den sonra daha net bellı olur
Begm Kız bebiş anneleri bebeğiniz oynuyor mu solda bebek toplanıyor mu benim soldum da yumru gibi sertlik var 14 haftada yim sizce kızlar öyle mi oluyor çevrem kız bebek öyle olur diyor
Elifkzlcn Begm Bunu daha once hic duymamıştım ama inanirmisiniz birax önce disarda yürürken sol tarafım bir anda hareket gibi top gibi bir sekil aldi sonra gecti dunde doktor kiz bebek tahmininde bulundu sizde soyleyince üstüne geldi dikkatimi cekti
Begm Elifkzlcn annem kız bebeği olan arkadaşlarım hep kız solda toplanıyor diyorlar çünkü kızımdada 5ayinda bunu yaşadım ama 14 haftada iken değildi 5 ayını doldururken sola toplanır Dı öyle hatırlıyorum
Elifkzlcn Begm Olabilir eger kız olduğu kesinse benimkininde hep solda hissediyorum bakalim ilerleyen zamanlarda nolucak
buseyusuf27 Papatya123_ maşallah bnden 3 gun ondesınız bızde 26+3 olduk 🥰🤗 aslında cınsıyetı suana kdr bellı olması lazımdı ılgınc bn her gttıgımde kız dıyor degısmemıs dıyor mesela 🤲🏻🧿
Papatya123_ buseyusuf27 hayır bir kere erkeğe benziyor denildi hep farklı doktorlara gittim en son gittiğim kapatıyor dedi sonra kız dedi ama sanki erkek gibi geliyor bakalım hayırlısı olsun 😌❤️
buseyusuf27 Papatya123_ 😁 anladım hayırlısı olsun cnm ınsallah gorursun bıran once de alısverısını rahatlıkla yaparsın bız btrdık cok şükür ufak tefek seylerı kaldı sdce 🤗