Melike_16 Merhaba sevgili anneler kızınıza hangi ismi koyacaksınız karar verdiniz mi Alışverişe başladınız mı liste yaptıysanız bizlerle paylaşır mısınız şimdiden teşekkürler Sevgiyle kalın 🥰👨👩👧
MomC6 Melike_16 Allah izin verirse Ayza koyacağız ismini beğendiğim Bi kaç bişry oldu kıyafet aldım Bi kaç parça henüz detaylı alışverişe başlamadık 🥰💕
imren91 Melike_16 Ocağın ilk haftası bekliyoruz kızımı, ismini Duru koyacağız 🌸 10lu ve 5 li hastane çıkışı aldım o kadar. Biraz daha bekleyeyim diyorum😌
Yeniden Melike_16 isim hiç bulamıyoruz bizde yazın yazın burdan da çok değişik isimler çıkıyor 😅😅 20. Haftayı bekliyorum annem tutuyor oda, bana kalsa bebek bezi filan şu an hepsini almıştım. Sadece Ablamızın yatağını alırken yanına bir tane daha aldık ama küçük beşik de alıcam anne yanı için. Mobilya rengi değişiyor dediler aynısı olsun istediğim için aldık onu da.
mervayd1n Allah nasip ederse ocakta bizde kızımla kavuşacağız fakat ben şuan hiç birşey almadım 🙈 biraz daha var diye düşünüyorum , sonlara doğru alıcam sanırım 🥰 liste vs de yapmadım valla
Melike_16 Yeniden durum bizdede aynı isim bulamadık daha indirime girdikçe al dedim alacak çok şey var 😊
Srhtzlyh Melike_16 ocak annesiyim ama kız hakkında bişey diyemeyeceğim. 15. haftada %75 kız dedi. 17+5 te yine baktık bu sefer bizim bıcırık kendini sakladı göstermedi. 1 eylülde ayrıntılı ultrason var bakalım inşallah o zaman net bir sekilde öğreniriz diye umuyorum😊 daha hiçbirsey almadım hedefimiz 1 eylül😅
Melike_16 Srhtzlyh bizimde haftamız aynı banada baştan ihtimal demişti büyük ihtimalle değişmez artık canım kızdır 😊
Eeezgi 18 ocak civarı bekliyoruz biz de kızımızı, ismi Defne olacak. Bi şeyler almak için erkenmiş gibi geliyo bana henüz, neyi nereden alacağıma karar verdim gibi ama 😊😊
Melike_16 Eeezgi haklısın ama bence erken değil her ay birşeyler alarak azaltmak son zamana bırakmamak bizim için daha iyi olur diye düşünüyorum 😊
Srhtzlyh Melike_16 bakalım hayırlısı ya kız olmasına çok sevinirim ikiside evlat ama kız çocuklarına ayrı bir aşkım var🤭 doktor ihtimal verince bi umutlandım ama burada değişti diyenler çok o yüzden beklemedeyiz bakalım😊
Hurmuz16 Melike_16 bende Ocak ayımda kızıma kavuşacam ismimizde Asel Mira olucak ben baya şeyler aldım kızıma kapı süsünü yastığını mendim yaptım zaten 🥰🙈😍
Defnesare Bizim de 21 Ocak gözüküyor😊 Doktor 15.haftada 100/100 kız dedi bu cuma tekrar konrrolüm var 18 haftalık olcaz bakalım ne diyecek. İsim olarak Ahsen ve Defne Sare arasındayız😇
busrasevim Melike_16 doktorumuz %80 kız ama bacakları kapalı dedi detaylı da kesin belli olur dedi isim Ece düşünüyoruz 😍 henüz hiç bişey almadık erken olduğunu düşünüyorum doğum tarihi 13 Ocak gözüküyor Allahtan bişey gelmezse🙈
Melike_16 busrasevim genelde ihtimal yüksek dediyse doktorlar pek yanılmıyor hayırlısı olsun inşallah😊