Fulyazorlu30 Kızlar dün kontrolüm vardı 31+6 olduk doktorum bu saatten sonra aşağıya dönmesi çok zor dedi kaçıncı haftadan sonra artık dönmüyor bebekler
Unsalinn_Annesii Fulyazorlu30 son anda dönen bile var ileriki haftalardada dönüyor hatta baş aşağı döndükten sonra tekrar makat duruşu alan da var doktorunuz niye böyle bişey demiş anlamadım açıkcası
Ebruaybars Fulyazorlu30 yooo niyezor olsunbozmamoralini benim bebişim 30 dan 35 e kadar baş aşağı duruyordu 35 te ters dönmüş doktor dediki yerini beğenmemiş ters dönmüş tekrar baş geliş olması çok zor dedi ama 36 da tekrar baş geliş oldu canım. Yarın kontrolüm var insaAllah ters donmemistir çok hareketli çünkü 37 deyim su an
Busekrkmz Fulyazorlu30 valla canım 37.haftam da ters döndüğünü öğrendim şuan 38+2 oldum dün kontrolüm vardı normal pozisyona dönmüş son ana kadar dönüyorlar bazılarının sancıyla bile dönüyormuş
Unsalinn_Annesii Fulyazorlu30 olabilirde böyle yapan doktorlar var ama sonuçta daha zaman var duruma göre belli olur normal mi sezeryan mı hayırlısıyla gelsin inşallah
Sevgiy Resmen sacmalamis. Son haftaya kadar donebiliyor bebekler. Benim oglum da bas asagi donmustu son kontrolumde yukari cikmis tekrar ama doktorumuz pozisyon değiştirebilir dedi daha zamani var dedi 36. Haftamiz bitiyor yarin