Semahira Semahalac Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin hayrlsyla saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsn anne baba olmak gercekten cok zormus heran bisey oldu mu dusuncesyle yasamak zormus annemin kiymetini yeni anlyrm rabbim hayrlsyla kurtarsn kucagmzda koysun insaallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Srknsmg Semahira aminn🙏 Bende cok dıkkat edıorum sureklı diyet yapıorum saati saatine insülin vuruluorum. Ama yürüyüş yapamıorum😔işten gelince pert haftasonu yorgun hıssedıom. Yürümem lazım ama dimi😔
Semahalac Srknsmg ben de öyle öğretmenim ve okul acayip yoruyor diyetime uyuyorum iğnenin de saatini geçirmiyorum ama şekerimde sürekli dalgalanma oluyor öğle ve akşam düzene girdi ama sabah açlık ve ilk tokluk düşmedi 😔
Srknsmg Semahalac aynenn ıkısı sorun bendede 100/110 arası aclık sabah tokluk 140/160😔her doktorda doz arttırıo😩
Semahalac Srknsmg aynı benim değerler kuzum ya canım sıkılıyor ama başkalarının 200-300 oluyormuş onları duyunca bazen rahatlıyorum rabbim sağlık versin
Didem Semahira Benimde aynı şekilde tip 1 şeker hastasıyım bende allah sağlıkla kucağımıza almayın nasip etsin inşallah
Semahira [bilinmeyen] ewt canim bebegim bu yuzden biraz iri dogcakms bide doktorumun dedigine ben tuplerim tikali sekilde hamile kaldim bunun etkisiylede bebegim iri olurmus ama en cok etkileyen seker