Mom55 Programa sürekli girip bakıyorum çok güzel uygulama ama sizde de sürekli reklam çıkıyor mu 2 gündür. Fenalık geldi. Mustela göğüs ucu kremi reklamı. Huylandım. Alacağım varsa da almam kremi😬
Anneolmayahasret Mom55 off her gidigimde sayfayi kapiyo ust uste iki reklam cikiyo trendyol reklami😳😳 suan bile sayfanin altinda var reklam @NaimeYilmaz bu sorun neden cozulmuyo
bebegim_28 Mom55 ben trendyoldan neye bakarsam o çıkıyor bende 😁😁 Ama öğrendim her girdiğimde 2 defa çıkıyor sonra çıkmıyor 😐
forever23 Ezgim sizin iyi gene benim ahşap boyası reklamı videolu birde 🤣 hakaret sayarım bari güzel bir reklam olsun
NaimeYilmaz Merhaba annelerimiz, kampanya dönemi reklam gösterimlerinde artış olabiliyor. Geçici bir durum.🥰
Duygu_pb Online reklamblad kisinin ilgilendigi urinledaren uzerinden gosterilir bende de teknoloji ve Tercüme aparatlari falan cikiyor
Duygu_pb Homeless20 online alışveriş ve bebek bakım ürünleri ile ilgilenmiş olabilir misiniz çünkü online reklamcılığın da bir matematiği var şaşırdım açıkçası
Homeless20 Duygu_pb yok kız daha erken diye hiç bişeye bakmıyorum :) getir in reklamı çıkıyo şimdide 😂😂
Elif_gur12 Mom55 bende trendyol reklamına çok uyuz oldum kapatılmıyor bir de mecbur izleyeceksin 😡 uygulamayı silicem valla çok uyuz oldım