Ebrumert Ankarada yaşıyorum 8 haftalık hamileyim devlet hastanesine gidiyorum şimdilik ama iyi bir doktor bulamadım bütçe açısındanda çok pahalı olmasını istemiyorum o kadar çok bütçem yok öneriniz nedir siz kime gidiyosunuz
NeslihanPiaAbac Ebrumert hangi semtte oturuyorsanız ona görede seçim yapmanızı tavsiye ederim.Ben Eryamandayım Sincan koruyu ve doktorumu çok övdükleri için ve yakında olunca tercih ettim
NeslihanPiaAbac Ebrumert Muayene 125tl ,devlette çalışıyorsanız kurum indirimi de var 105tl oluyor .Paketleride var isterseniz ben belli bir haftadan sonra gittiğim için paket almadım.Doğumda 3bintl normal yada sezaryen farketmiyor
Ebrumert NeslihanPiaAbac teşekkür ederim sezeryan istiyorum ben yani isteğe göre yapar demi normal doğum korkutuyo beni
NeslihanPiaAbac Ebrumert Belli bir haftaya gelince doğumu konuştuk "nasıl istiyorsun "diye sordu.Bir aksilik olmazsa normale doğru gidiyoruz çok şükür.Bende sezaryenden korkuyorum.Rica ederim
Aysenaz Ebrumert lokman hekim var doğum için normale 1850 sezaryan 2500 dedi cnm muahede 65 tl doktor olarak bahar hoca ve hatice hocayı tavsiye ederim