Nevraylmz Ablalarim merhaba ben 3 aylık hamileyim sizce cinsiyeti belli olurmu bide karnım hiç belirgin dgl sonradan belli olur mu normal mi yani😊
ikicocukannesii Nevraylmz bende 12 haftalığım canım bakalım perşembe ikili test var o zaman şansımı denicem merak ediyorum bi oğlum var hayıslısı artık
Muhammedyusuf Nevraylmz benim ilk gebeliğim de 6. Aydan sonra karnım çıktı ve 16 haftada cinsiyeti belli oldu..şuan üçüncü gebeliğim geçen hafta gittim doktora 14 . Haftada kendini göstermedi ama erkeğe benziyor dedi yarın tekrar gidecem dua edin inşallah yarın kendini tam gösterir ve kız der doktor
merveovunc Nevraylmz 12. Haftadamda belli oldu benim kızım olucak inşallah🙏 ramzi metoduna bak doğruluk payı çok yüksek
Papatya0605 Nevraylmz ilk gebeliğinse belli olmaz canım çoğu annelerde böyle ilerleyen aylarda çıkar ama benim ikinci gebeliğim ve üç aylığım karnım belli oluyondar giydiğimde :)
sue92 Ben 14+6’dayım. Tam 2 hafta önce ikilide doktor cinsiyet tahmini yaptı pozisyonu yakalayabildiği için👍🏻 Haftaya tekrar gidicem, kesinleşir inşallah. Karnım da yeni yeni belli olmaya başladı🤰🏻 Ama minicik
ikicocukannesii Papatya0605 benimde tam tersi ilk gebeliğimde hemen karnım çıktı ikinciye hamileyim 3 aylık karnım dümdüz gören sen nasıl hamilesin diyo söylemeden kimse anlamıyo 😃
Papatya0605 ikicocukannesii ya işte gerçekten bebekten bebeğe değişiyor 😂 dar bişeyler giyince belli oluyor artık karnım😂❤️
Nevraylmz Hepinize çok teşekkür ederim yani bigili olmadığım icin çok merak ettim pazartesi günü de ikili testim yapilicak sabırsızlıkla o günü bekliyorum 😊