Merhaba hanımlar öncelikle herkeze sağ salim doğum yapmak nasip olur inşallah ben dundü sanırım cuma günü doğum yapacağımı yazmıştım pazar günü geceydi heralde bugün sabah saat 10 gibi uyandım karnımda bi sertlik vardı gecede vardı o sertlik ben bir haftadır falan hafif ağrılar hisediyodum ağdet ağrısı gibi kasılmalar falan ama doktor rahime yerleşiyo onun için demişti neyse sabah lağaboya girdim çıktim bişey yoktu saat 12 gibi bi ıslaklık vardı ama akıntıdır belki dedim ama şortumdanda belli oluyodu eşime soyledim lağaboya gir bi bak istersen dedi girdim bulanık su vardı doktoru aradık bu arada bende kahvaltıya ardındanda alışverişe gidecem diye bi güzel hazırlanmıştım yola çıktık dokor bana geri dönüş yaptı sakin ol hiçbirşey yiyip içme doğumun başlamış hastaneye gel dedi eşimle dona kaldık o bana ne yapacaz diyo ben ona ne yapacaz diyorum neyse eve döndük ben arabada oturuyorum tabi bi heyecan bi korku eşim yukarıdan çantaları falan aldı indi hastane annemlere yakın oldugu için kardeşimide aldık doğum haneye yönlendirdiler gelen sumu yoksa idrarmı diye altan muane etti ebe o suyun değil açılmanda yok dedi çok hafif bi acı oluyo ama öyle abartılacak bişey değil yani neyse biz yinede kendi doktorumuza görünelim dedik ultrasonla baktı gelen suyun senin sızıntı şeklinde geliyo ve suyu azalmış dedi yatış yapalım dedi ve yatış yaptık beni odadan amaleyathaneye aldılar çok ilgili güler yüzlü insanlardı konuşa konuşa sohbet ede ede sakinleştirdiler beni ben heyecanlıyım ve korkuyorum demiştim korkulacak hiçbişey yokmuş gerçekten belimden iğne yaptılar hiç hisetmiyosun bile elden yapılan serum bile daha çok acıtıyo okadar hisetmiyosun yani hemen yatırdılar beni önüme bi perde gerdiler hiçbirşey görmedim hisederim sanıyodum ama hisedilmiyo sadece dokunmaları hisediyosunuz iki dk sonra bebek geldi dedi ve bi ağlama sesi okadar farklı bi duygu ki giydirip yanıma getirdiler o arada benim dikişlerim yapıldı çıktık şu an yanımda uyuyo ben iki üç saat sonra ayaklarımı hisettim ayağa kalkabildim nekadar ağrı acı olsada kalkmaya çalışmak lazım ve ben zorda olsa kalktım ağrı acı biraz oluyo ama dayanıyosunuz ayağa kalkıncada biraz yürüyünce rahatlıyosunuz sonda uyuşukken taktılar hisetmedim bile çıkarırkende hiç acımadı korkulacak hiçbirşey yok yani sormak istediğiniz bişey varsa buyurun sorun yardımcı olurum elimden geldiğince bu arada dipent çok yardımcı oldu tavsiye ederim kanama oluyo biraz fazla ona en iyi gelen bence dipent çünkü pet dayamazdı tabi bu kişiden kişiye deyişebilir kerkezin yapısı ve doğum şekli kendine özgü uzun oldu hakkınızı helal edin başımdan geçen herşeyi yazdım karışık olduysada kusura bakmayın daha bir günlük bile anne olmadım o halimle yazıyorum herkez salıkla sıhatle yavrusunu kucağına alır inşallah isteyen herkeze rabbim bu duyguyu yaşatsın 🙏