Selam kızlar ciddi anlamda fikrinize ve başına gelen varsa bilgisine ihtiyacım var konu şu üç buçuk yaşında bir oğlum var aşırı hassas bir bünyesi var ve alerjik astımı dışında bir hastalığı yok onuda dört beş yaşında geçeceğini söylediler, bugün öğlen birden bire kusmaya başladı anlam veremedim banyo yaptırdım daha üstünü giymeden tekrar kustu burnundan geliyodu çocuğumun neyse bu şekilde bi saate yakın süre geçti ve bir saat içinde en az on kere kustu hemen acile geldik ve yolda zaten yarı baygındı bilinci yarı kapalıydı vücut ısısı 33 34 lere kadar düştü buz kesildi hemen serum ilaç takviyesi ve başında beş altı doktor anlamaya çalıştılar röntgen kan tahlili dışkı tahlili hepsini yaptılar röntgende midesinde sıvı olduğu çıktı gastrit asit gibi birşey dediler ama sebebi şu şu halâ diyemediler yurtdışındayız ve burada cidden doktorlar bilgi sabibi değiller. Şubat ayında yine durup dururken anne karnım demeye kalmadan kolumda bayılmıştı yine bir gün gözetim altında kalmıştık ve yine sebep diyemediler bize ve yine aynısı oldu ve bu sürekli böylemi sürecek neden bize bir sebep söyleyemiyorlar bi çocuk neden sürekli karnım ağrıyo der kafayı yicem 36 haftalık hamileyim inanın şuan o kadar kötüyüm ki düşünmekten bu gece buradayız gözetim altında kalacakmış şimdi biraz iyi çok şükür sabaha belki eve gider diyolar sebep hala yok anlayacağınız çıkmazdayım bilen eden vardır belki dedim yazdım ne yapim nereye gideyim bir yol gösterin bana