Miragee Bgmky sadece hamilelik ten dolayı kullandığım ilaçları kullanıyorum.. Yatısım olmadı agır geçirmedim diye sadece tat almam kayboldu birden
dishonest Yaseminakkoyunk bir gün de belirti vermiyor en az 2-3 gün sürüyor ama yine de tedbirli davranın.
dishonest Miragee özel hiç bir şey yapmadım ilaçsız karantinadayım bende hafif geçiriyorum. Zaten test verdiğimde iyileşmek üzereydim. Sürüntü alındığı gün geçti tat koku kaybı
Miragee dishonest saol kuzum umarım benimde öyle olur.. Doktor muayneleirni naısk yaptın sonraki süre de.. Normalde benim haftaya detaylı vardı
dishonest Miragee doktorumla konuştum karantina süremin bitmesini bekliyorum ben 33. Haftadayım muhtemelen çıkınca sezaryen günü alacağım. Kontrolüm bu haftaydı normalde. Ama yapacak bir şey yok bekleyeceğim artık.
dishonest Nasippp ilk belirtim boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığıydı beş gün sonra da tat ve koku kaybettim.
Nasippp dishonest ya benimde bu gece boğazımda tıkanıklık vardı ama şuanda boğazım iyi hafif gezimde var bişey ama ağrı grip falan yok bilmiyorum piskolojik mi benimki ama çok korkuyorum yakalanmaktan 😔 başka bir yerimde ağrım falan da yok
dishonest Nasippp yani bizim belirtilerimiz de belli belirsizdi. Artık annemle aynı olunca çok şüphelendik gidip test verdik yalnız olsam belki de şüphelenmezdim bile tat kaybı yaşayana kadar.
sabrszanne111 Miragee test yapmadılar ki pozitifsin deyip vitaminlerimi arttırdılar 14 gün karantinaya eve yolladılar