MinnakLiva strangelove Nisa hastanesi ☺️ evet çok ilgiliydi ebeler hemşireler inanılmaz tatlı insanlardı 😍
MinnakLiva Cansu_ertem Başarabildiysen ne mutlu ben ruhumu teslim etmek üzereydim😂😂😂 Allah razı olsun sizinde inşallah 🌺🌺
Cansu_ertem MinnakLiva ben biraz delilik yaptım. Her sancı arasında istiyo musun dediler dayanırım dedim sancı geldikçe de eşim yaptırcaz yaptırcaz dedi. 4 saat 50 dk sonra kucağımdaydı
MinnakLiva Asenat34 Ay benimde 20 günlük kızım🤩 Evet gerçekten herşeyi unuttum ciğerimi sökseler ruhum duymazdı 😍 Allah evlatlarımızı bağışlasın inşallah
06busraa Hanifee1273 ben 2.kızımı kendı açılmam ile doğum yaptım Allah’ın hikmeti canım bitane sancı hissetmeden kendı kendine açıldı gtti doktor sancı olmadan ıkınma refleksi olmaz dedi ondan suni takti allahım 4. Damlada basladm ağlamaya 🙈 hemen kapattım baktım doktorun sesı gelıo açtım hemen 🤣 10dk hemen doğurdum suan 3. Hamıleyım gene kapatırım taksalar 🤣🤣🤣
MinnakLiva Cansu_ertem Senin için hayırlısı olanını kendin seçmişsin çok şükür iyisin bebekte iyi rabbim ayırmasın 😍
mankenhamile MinnakLiva anladım canım çok teşekkür ediyorum yani antibiyotikten kaçışım yok bağırsaklarımdan şimdiden özür dileyeyim bari yandılar😓😂inşallah kolay atlatırım,bebişinle sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum canım😊🌷
MinnakLiva mankenhamile 😂😂 sezeryandan sonra kabızlık oldu bende fena halde hemoroidim falan tuttu, sende o olmaz en azından bak bide böyle düşün 😅😅😅 😻
Kelebekkk34 MinnakLiva allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin🌸 okadar acıyı çekmişin 4 cm açıklıktan sonra epidural yaptırıp rahat etseydin keşke
MinnakLiva Kelebekkk34 Aklıma geldi mi diye sor bacım o an ben adımı bile unuttum 😅😅 Allah razı olsun 😘
Zuhali2906 ElifOncul maşallah canım sana hayırla büyüt benım 39+4 oldum ne açılma nede sancım var çok çok korkuyorum artık🤦🏻♀️
06busraa MinnakLiva 🤣🤣 valla bacım bazen Prof sökmüyor bunu düşünüyorum kara kara o sancı aklıma geldıkce 😱🙈🙈
mankenhamile MinnakLiva benim hemoroid 5.aydan beri var 😓😂onla kanka olduk artık,2 kere kabızlık yaşadım hatıra olarak kaldılar🤣 ishale bi türlü alışamadım yani şiddetli karın ağrısı eşlik etmese sıkıntı yok ama baş başa kalamıyoruz ki ishalle illa bi eşlik etcek 🤦🏻♀️🙄😂bakalım göreceğiz😶