Eceslh Filiz1905 epidural mi kendin mi istedin doktormu öyle yapıyor genelde spinal yapıyorlar ya artık
Eceslh Filiz1905 anladım canım tabi sen bilirsin aradaki farkı biliyorsun değilmi ama sonuçta doktordan ziyade senin kararında önemli bu konuda.. birde tamamlayıcı falan sigortan varsa epidurali karsılamıyor cebinden ödüyorsun spinali karsılıyor habern olsun
Filiz1905 Eceslh ücreti baştan konuştuk, o konuda pek bir şey söylemediler bize. Tek bildiğim, normal doğum ile epidural sezeryanın aynı ücret olması. zaten hastane nakit alıyor ücreti. Bir değişiklik olmaz umarım 😇 Bilgi için çok sağolun 🙏🏻❤️
Eceslh Filiz1905 tamamdır o zaman benim hastanem 1500 epidural ücreti ekstra devlet karsılamDığından dedi ☺️ ben spinal istiyorum o ayrı bi konu ücret için değil ama spinalda 5 saat civarı tamamn uyusk kalınıyorms epiduralde sadece ameliyat sürasinde uyuşuk kalınıyor diye biliyorm .. ağrın oldukça ağrı kesiciye belde takılan kataterden devam ediliyorms sanrm ondan dedim ben.. baZı hastaneler ikisinide kombine olarak yapıyormus ama benim doktorum daha bişey demedi o konuda 🙄
Filiz1905 Eceslh benimki de anlatmadı pek bir şey 🤓 epidural sezeryan dedi sadece, yaşayıp göreceğiz sanırım 🙈