Alps Herkese hayırlı geceleer 🙏🏻😊 Şuan 15+0 olduk. Bugün hastane Kontrolümüz var. Cinsiyeti görebilir miyiz?
[silindi] Alps Kesin olarak belli olmayabilir 14+4 te %90 erkek ama emin degilim dedi doktorum sonunda perşembe gunu kontrolum var 😊 kesin öğrenirim inşallah 18.haftamda yani 😊
oglusum1510 Gösterirse eğer tabiki belli olur 🙈 12. Haftada bile gösterenler olabiliyor ben 14+5 de öğrendim 😊
eccmmnr Alps 16+0 olduk şuan Çarşamba randevumuz var 2 gündür uyuyamıyorum heyecandan acaba gösterirmi, öğrenebilir miyiz diye zaman geçmiyor 🤷
Taze-anne Alps Ben de bugün doktora gittim 15.haftamdayım erkeğe çok benziyor tam emin olamıyoruz ama bu haftalarda dedi. Ama galiba erkek bende en başından beri öyle hissediyorum çünkü 💙👼🏻
AyaYlmazYldrm Alps buyuk oglum 12 de karnimdaki 14 de gosterdi edepsizlr sizinkide gosterir ozelikle erkekse
hulya_sncr47 Alps 11+6 ikili teste erkek dedi sonra farkılı doktorlara gitim kız a benzedim dedi onuru de kız gibi gördüm ama emin değilim dedi bu günde detaylı utrasona girdim kesin sonuç kız dedi inşallah gene kafamı karıştırmazlar şuna 22+6 günlük hsmileyim☺️
zepbjk Alps Görebilirsin. Ama kesin değil 😃 19.haftamdayım hala bilmiyoruz inatçı çıktı emin olana kadar da söylemeyin dedim sürekli şuna benziyordan iyidir. Yani uygun pozisyon falan varsa görebilirsiniz tabi
Alps Cansu0818 sizde o meraklılar kervanındasınız dimi bende öyleydim 😂 bende 11 de gitmiştim tahmin söylememişti dr 🤦♀️ Ama tahminde bulunanlar var gayet