Cnsuushnn Selam hanımlar bugün tam 35 haftalık oldum ve hala bebeğim dönmedi makat pozisyonunda gözüküyor doktor suyun iyi dönme ihtimali var daha dedi 35 haftadan sonra dönen ve döndüğünü hisseden varmı ?
Merve59630 Cnsuushnn bende 35 haftalığım bugün doktora gitmiştim bebeğim donmuş ama zaten donmesi yeterli değil kanala inmesi falan önemli dedi de benim ki zorunlu sezaryen olacak o yüzden hakkınızda hayırlısı insallah döner
Eylul00 Cnsuushnn benim de 32 haftada dönmemişti perşembe günü kontrolüm var bakalım dönecek mi 33 haftayız şuanda doktor beklicez dönme ihtimali hep var diyor
Ebruaybars Cnsuushnn bnm 36 da döndü canım bnm suyum iyiydi umarım tekrar ters donmemistir Çarşamba gidecem heyecanliyim bnde
Cnsuushnn Ebruaybars ayy inşallah benimkiside döner 36 yada razıyım sezeryan olmak istemiyorum hakkınızda hayırlısı olsun inşallahh 🙏🏻😊
livasmomm Cnsuushnn bol bol yürüyüş ve suquat gareketi yapın o bebeği döndürüyor ve doğuma hazırlıyor
Cnsuushnn livasmomm ya aslında döndürmek için bir egzersiz var ama doktora göstermeden yapmak istemiyorum işe yarar mı onuda bilmiyorum yürüyüş yapıyorum squat hiç yapmadım korkuyorum biraz da erken doğururm diye 😂😂😂
livasmomm Cnsuushnn squati son hafta yap ama yürüyüşü düzenli her aksam 1 saat yürü sqna da bebeğe de iyi gelir 😉
izmirlii-35 Cnsuushnn Benimde yarın 38 hafta olcak hala dönmedi malesef döncek gibi de görünmüyor artık bakalım herşeyin hayırlısı 😊