Elifyasminhazal 67380ipek onlarda böyle olur da sınırlı agrasif inatçı felan ne yapabiliriz de gitsen ya uyuyamam ben şimdi
Elifyasminhazal 67380ipek bir düş mü alsan sıcak su aksa uyanır birde sırt üstü yatarsın hemen vurur belki
Melike145334 67380ipek bir şeyı yoktur inşAllah ama acile gıt yınede eşini ikna edemiyorsan taksi çağır gelır ozaman pesıne şahsen ben öyle yapardım korkma iyidir inş
Busekrkmz 67380ipek öyledir canım hem zaten o haftalar hareketlerin en düzensiz olduğu haftalarmış bazen hareket etse bile anne hissetmiyormuş için rahat etmezse sabah gidersin şimdi kendini daha çok strese sokma bebekte etkilenmesin ondan
Elifyasminhazal 67380ipek ağlama bebegini de uzersin eline geçmiyor ki birşey agliyarak kendini toparla bak postta birsuru birşey söylemişler hepsini yap bir dus al evvela sonra tek tek hepsini yap ben inanıyorum gece tekme attı diyceksin
Deletedmom417 67380ipek hiç pıt mıt birsey olmadı mı kuzum nasil bi adam seninki be ya bebeğe birşey olduysa
bburcu Önce derin nefes alıp sakin ol lütfen. Soğuk su içip sırt üstü uzan. Bebeği hissettiğin yere kumanda gibi bir şey koy rahatsız olursa tepki verir
Elifyasminhazal 67380ipek hissetmen o yuzden de zor olabilir boşuna evham yapiyorsundur sakin ol gecicek hiç birşey yok ve bebeğin uyuyor korkma onu da korkutma
Deletedmom417 67380ipek inşallah birşey yoktur bende geçen hissetmedim gece hemen hastaneye gittik koşa koşa 😭