Enigma Canim ben de 28 haftaligim ve ben de herzaman hissetmiyorum. Allah hepimizin yavrusuna saglik sihhat versin insallah🙏🙏❤️❤️
Enigma 67380ipek 67380ipek bazi günler hic hissetmiyorum. Her gece de hissetmiyorum. Dun aksamdan beri hissetmedim mesela ya da ben anlamiyorum. Dun doktor kontrolum de vardi, doktor hersey yolunda dedi. Senin de doktorun iyi dediyse, icini ferah tut.
Gizem13 67380ipek ayni durumu bende yasiyorum din gittim acile kalp atisi var nstyr fln bagladirlar ama bnde beb3gi hissetmiyorum 28 haftalik bnimde doktor normal dedi bu haftalarda uyuyolar dedi
Pink14 67380ipek bende 30 hfligim hissetmedim zaman ellim dürtüyorum korkuyorum hareket etmeyince içimde bi dönüyo duruyo yine benimki çok rahatina duskun her bebek aynı olmayabiliyor
Akg 67380ipek aynen 28. Haftada benmki tam 24 saat hareket etmedi neredeyse 1 gün ama ben hemen hastaneye gittim nst ye bağladılar ama hiçbir sorun yoktu. Çok rahat bi pozisyon bulunca 20 saate yakın uyur dedi doktor da panik yapma
Pink14 67380ipek benimde ilk gayet iyi anlıyorum sizi sitrese giripde bebeğinize yansıtmayın ben öyle yapmaya calışıyorum
Uykulugebe 67380ipek bazen birkaç gün hissedilmeyebiliyormuş 32. Haftadan sonra duzene giriyormuş. Pozisyonla da alakalı olabilir bebek arkasi donukse hissetmeyebilirsiniz hemen endiselenmeyin
Uykulugebe 67380ipek kişiden kişiye değişir canım endişelenme kıpır kıpır olanların yanında fazla hareket etmeyenler de vardır muhakkak. İçini ferah tut stres yapma canim