maria12 Kızlar iyi akşamlar ben 5 haftalık hamileyim şu an tatildeyim denize falan giriyorum sorun olmaz inşallah size şunu sormak istiyorum: Dalış yapsam bi zararı olur mu bilginiz var mı
Meriwa maria12 canm gebeliğin erken dönemindesin doktoruna sormalıydın bence öneriliyor deniz ama erken dönemde enfeksiyon riski barındırabilir
Myrina maria12 deniz hamileler için çok yararlı ama en iyisi doktorunuza sorun riskleri o daha iyi bilir. Dalış derken tüplü dalış falansa basınç nedeniyle erken gebelikte sıkıntı olabilir belki. Gerçi ben de dalışı çok severim 😀
Seyhann0606 maria12 en fazla 30 dk durabilirsin suda ama oksijensiz kalmamak şartıyla egzersiz yaparak ani hareketler yapmadan demişti benim doktorum 😊
Ada34 maria12 bende 7. Haftamda geçen hafta tatildeydim hiç dalmadımda atlamadımda ve çıktığımda hemen mayomu değiştirdim bir sıkıntı yok sanırım daha doktora gitmedim ama bnce dalmayın riske atmayın yüzmek yetsin bu yıl👍🏻
acemiii maria12 Evet dalış yasak görülüyor.Baygınlık oksijensiz kalma durumlarına karşı.Riske atmayın derim
acemiii maria12 tüplü dalış için söylemiştim sualtı yaşanacak anormallikte bebeğiniz zarar görür.Ben de dalış yapan biriyim riske girmedim.Yine de çok istiyosanız doktorunuza sorun.Hamileyken bi çok şeye dikkat ediyoruz
Mommy2b maria12 suyun içine girip çıkmak gibi düşünün öyle alıştığınız gibi “haldır huldur” yüzmemelisiniz 5 haftalık çok küçük Allah muhafaza
Havin-11 İlerleyen dönemde bile çok derin sularda yüzmeyi tavsiye etmiyorlar ki atlama dalma yasak sonuçta hamilesiniz ve ilk haftalar çok riskli