Tugcegurayy Arkadaşlar merhaba hastanede bebeği koydukları anne yanı için gerekli çarşaf vs. Biz mi götürüyoruz acaba battaniyesini falan koyucam ama başka neler gerekli ???
DenizEla Tugcegurayy Hiç aklıma gelmemişti bu konu iyiki sormuşsun cevap bekleyelim tecrübeli olanlardan 😊
Obsesifk Tugcegurayy çocuk için battaniye seriyorlar altına sanırım kendinede götürmenemgerek yok zaten hastanede ekstra temiz olur
Ikizlerannesi Tugcegurayy salı günü doğum yaptım bebek beşiğinde sadece yatak var battaniye çarşafını ben götürmüştüm serdik kendim için gerek olması yataklarda pike var ve temiz
Tugcegurayy deletedmom43 bende öyle aslında yaklaştıkça sorularım artıyo fikirlerim değişiyo hayırlısıyla bi atlatsak 🙏🏻🤗
BeyzaGnaydn Genelde altinda incecik sunger gibi bisey oluyor ama tabi ki battaniyesini pikesini gotur sen😊 kendin icin pike fln gerekli olmuyor hastaneden veriyolar ztn.
tambirseda Bebek icin battaniye ve onun giyeceklerini almaniz yeterli carsaflari ve besigi hastane temin ediyor
Uygun Hastaneye güvenme derim. Bizimkinde dandik bir sünger yatak vardı. Ne çarşaf ne başka bişey. Allahtan yanımda malzemem vardı. Yün şalım vardı altlna serdik yanlarını doldurduknüstüne de vardı battaniyemiz falan.
Cerenora Onun içinde yatağı falan oluyor ama biz yine de battaniyesini sermişti ekstra. İlla ki temizdir ama insanın içi el vermiyor işte.
Tugcegurayy O zaman her ihtimale karşı ben bir tane battaniye de ekstra koyayım altına sermek için arkadaşlar en mantıklısı bu gibi duruyo keşke demektense 😇
Melikeemre Tugcegurayy. Evet tabikide goturmelisiniz tertemiz olur sizin goturdugunuz daha hijenik ben goturucegim .👍💙