DenizelikDikilita Meleklerim16 canim bugun gittim doktora 34 hafta 2.050 gr cikti..yani normal dedi ama iri bi bebek degil dedi....
Eliftotree Meleklerim16 30+0 haftalıkken 1530gramdı. 33+4 haftalıkken 2200gramdı. 36+5 haftalıkken 3000gramdı haftaya 38+5 olucam bakalım nekadar olmuš bebişim 😊
Savciergoc Biz de 29+1 iz 1500 gram dedi o kadar çok içim rahatladı ki ,çünkü erken doğum riskiyle bi haftadır hastane de yatıyoruz biz daha da doğuma kadar da yatabiliriz gibi kilosunu öğrendim için rahatladı 🙏🏻
Ella Turkan2556 valla benim hesaba göre de öyle ama doktorlar 40haftayı doldurtuyorlar ya ondan canım benimde Bebeğim erken gelecek 2hafta önce hastanede yattım şimdide ilaç kullanıyorum cuma günü ilacı kesicem artık bebeğim ne zaman gelirse hayırlısıyla alalım inşallah kucağimiza
Turkan2556 Ella inwallah canim bende bu hafda sonuna kadar bekliycem sora ne zaman sanci tutarsa gudicem bu nedensen bebeyim hareketini hiss etmiyorum
Ella Turkan2556 benimkininde hareketleri çok azaldı hatta kaç kere kontrole gittim Bebek gayet sağlıklı dediler ama hareketlerle azalma çok var
Turkan2556 Nehirin_annesi canim biwey soruyum bende 34+6 hafdalik hamileyim şimdi ben 2 vun sora 35 hafdamimi tamaliyorum yoksa 34 u?
Nehirin_annesi Turkan2556 35. Haftanızı tamamlayıp 36 haftalığa giriş yapıyorsunuz hayırlı olsun bu arada 🤗☺