Herkese merhabalar,1 hafta öncesine kadar sanki içime doğmuş gibi doğumumun yaklaştığını anlamıştım çünkü yalancı sancılar başlamıştı karnım düşmüştü ve idrara sık çıkmaya başlamıştım ama ilk çocuk genelde gec gelir dedikleri icin heran beklemedeydim.Dün gece her zaman ki gibi uyuyamayio telefon da vakit geciriyordum birden kasilmam oldu ama yalanci olduğunu düşünerek umursamadım sonra tekrarladi ve uyumaya çalıştım ama benu uykudan uyandıracak kadar düzenliydi birgün önce bebeğimle kendi kendime seni çok özledim artık gel diye konuşma yapmıştım gerçekten Şu an kendim bile şoktayim neyse dedim sanırım ben artık doğuruyorum gece 3.eşimi hic uyandirmadim kalktim duş almaya oda ne duşda nişanım geldi panik yapmadım gayet sakin bir şekilde saçlarımı kuruttum valizimizin son hazırlıklarını yaptım hatta oje sürdüm😁 bu arada sancımi da takipteyim sancilarim artık 5 dakika da bire düşmeye başladı bu sancılar gerçekten abartilacak kadsr yüksek ağrılı değil saat 6 oldu ve doktorumu aradim oda bana hastaneye gelmemi söyledi bende esimi uyandırdım sanırım oglumuz gelmek istiyor dedim😁 hastsneye geldik saat 7 gibi bir baktilar açılmam 5 cm ben şok😂 nst de düzenli sancılar çıkıyor daha sonra 6 cm açılmam oldu ve yatışım yapıldı lavma yapıldı damar yolu açıldı ben sancılarımı gayet güzel karşılıyorum ama bana o kadar şiddetli gelmiyor taki artık doğum tam anlamıyla başlayana kadar uç derecede sancilari 1 saat cektim gerçekten zor bir süreç daha sonra tuvalat yapma ihtiyacınız geliyor açılmam 8 cm olmuştu artık dayanamiycam dereceye geldiğin de beni dogumhaneye aldılar catala çıktım ve agri geldikçe ikinmami söylediler 4 ıkınma sonucu bebeğim kollarimdaydi ama tabi ıkınma tekniklerini de doğru yapmanız gerekiyor ki doğumunuz kolay olsun yirtilmalarim oldu doktorum dikiş atti hic hissetmedim daha sonra bebegin esini çıkardı birazcık karnima bastırıp icimdeki lekeleri pislikleri çıkarttılar daha sonra minigimi kucağıma verdiler ve odamiza geldik hemen emzirdim sütüm henüz gelmedi ama sürekli emziriyorum idrar yaparken dikisleriniz yanıyor biraz normalde de biraz ağrı var ama cok normal olduğunu söylediler yürüyüş yapıp ayağa kalkıyorum tuvalate gidip bebeğimi rahatca kucağıma alıyorum 3.300 gram doğdu pandemiden dolayı yürüyüş yapamadım açılmam olsun diye ne hurma yedim ne sguat yaptım nede plates topunda zıpladım bebek ne,zaman ve nasıl geleceğine kendisi zaten karar veriyor doğumumu özel hastanede yaptım yarin da taburcu olcam sormak istediğiniz bir soŕu varsa yardımcı olabilirim herkese şimdiden Hayırlı doğumlar.