Eylemea Bu sabah kalktığımda akıntı benzeri kanama görür görmez acil servise gittim.Vajina muayenesiyle kontrol etti doktor.Bebeğin kalp atışlarına da vajinal ultrasonla baktı.Endişe ve korkuyla ağlayarak gittim o sırada yapılan işlemleri takip edemiyorsunuz her zaman.umarım hijyene dikkat etmiştir.aletlerin hijyeni sağlandı mı takip etmediğim için kendime kızdım sonradan.Allah korusun bir sürü bulaşıcı hastalık var😳
deletedmom43 Eylemea Hastane orası, sağlık ocağı veya sağlık kabini değil ki. Tabi ki sterilizasyon en önde gelen şey. Böyle saçma düşüncelerle kafanı bulandırıp, kendine dert edinme tatlım. Minnoşuna kavuşacağın günü düşün, mutlu ol 🙂
Elifdilara Eylemea ahahahha komik olmuş gerçekten.merak etme vajinal utrason aletine her defasinda yeni bir prezervatif takıyorlar ucuna da jel suruyorlar gayet hijyenik bi alet yani icin rahat olsun.
deletedmom43 Eylemea Fazlasıyla hem de 🙂 Okb’ye doğru gidiyorsun, aklını başka şeylere ver. Yapmamaya çalış 🙂
Eylemea Elifdilara biliyorum evet daha öncede vajinal ultrasonla bakmıştı doktorum.sadece bugünkü endişeyle fark edemedim benden önceki hasta çıktı ardından hemen ben girdim kendi kendimi korkuttum 🙈