Eha1 Miniktosbagim maşallah hayrlı dogumlar olsun sağlıklı olsun da normal doğum için biraz zor olur gibi ssnki
Tugcetugce42 Nursel45 senin bebiş kaç kilo benim bebiş erkek 33 haftada 1800 gr az yani üzüldüm biraz 😞
Nursel45 Tugcetugce42 benimde 2 kilo 20 gramdı canım 33 haftalıkken gittim 31 Ağustosta kontrolüm var insallah güzel kilo alır
Mink Tugcetugce42 benimde 33 hafta 1500gr canım üzülüyoruz tabiki ama elimizden geleni yaptıktan sonra yapılabilecek fazla bişey yok. Hem daha alırlar zaten asıl şimdi almaya başlıyorlar
askdunyam Gijok fazla çıkmış canım şekerin olabilir endokrine görünmeni istemedi mi doktor ? diyet yap mutlaka
Tugcetugce42 Nursel45 seninki benimkinden iyi canım benimki zayıf ama ikimizin bebişleride kilo alır inşallah ama sağlıklı olsunlar da doğduktan sonra da kilo alırlar ben artık üzülmüyorum canım inşallah kilo alır bebişlerimiz ve sağlıkla kucağımıza alırız zamanında inşallah 🙏🙏
Gulengozlerrr minigim__1 canım ben 7 ay hergün kustum ve normal yemek yiyemedim sadece meyve süt bebek gelişimi çok güzel takma kafana alır kilosunu bebek
Nursel45 Tugcetugce42 amin canım insallah sağlıklı olması en önemli olan zaten doğduktan sonra kilo aldırırız minnoşlara dert etmeyelim hiç Allah büyük 😘😇🤲🏻
Tugcetugce42 Mink genetik faktör de önemli tabi canım anne baba zayıfsa bebekte çok kilolu olmuyormuş benim eşim zayıf değil ama ben zayıfım hep kendimi bildim bileli artık hayırlısı olsun diyorum yaşayacak kadar kiloda doğsunlarda kafama takmıyorum artık 😊
Ezgi-ceren Nursel45 Bugün itibari ile 31+6 2384 gr fazla fazla haftasına göre büyük şekerden şüpheleniyoruz maalesef 😭
Ezgi-ceren Mink yapılmak gereken haftada testlerimi yaptırmıştım çıkmamıştı. Başından beri hep suyum fazla ve bebek büyük. Bu ay suyum biraz normale dönmüş çok şükür ama bebek hala büyük bir kontrol edelim şekeri tekrar dedi cihaz aldım ölçeceğim.