Nursel45 Gonay canım en son 2 hafta önce gittim 1680 gramdı 31+4 günlük falandı dün de kontrolüm vardı kilosu 2 kilo 20 gram olmuş 33+4 günlük şuan
Gonay Nursel45 ıyı gbı ama ya düşükmüymüş?bızde en son 28+1 de gtık 1250 grdı.dr um gayet ıyı demıstı.
Ruveydaasker Nursel45 bende 22haftalıkta gttm 500gramdı smdı 24haftalıgım hc bilmiyorum dger ay gdnce ogrencz
Prmas61 Busrayiilarslan evet normal dedi doktorum fakat nst de sancı çıktı bnde şiddetli kasık ağrım var sanki dogurcam arada sancı giriyo sizde durumlar nasıl
Busrayiilarslan Prmas61 ya insallah sagligi icin biraz daha bekler. Bnde sanci yok doktor alttan muane etti acilma var erken dogum olabilir dedi
Prmas61 Busrayiilarslan amin inş bekler ama cok hareketlı hiç durmuyor gece gündüz erken gelecek diye cok korkuyrm sizin de inş zamanında sağlıklı sekile gelir
Busrayiilarslan Prmas61 amin insallah. Benimki de cok hareket ediyo hareketli olunca dogum yakin mi olurmus
Prmas61 Busrayiilarslan bildiğim kadarıyla sancı ve ağrı olması doğumun yakın olduğunu hazırlıklı olmak gerektıgını biliyorum sancıyı takıp etmek gerekir