Melodixxx Cananoguz bu postu okurken bulantım şiddetlendi kustum ve fark ettm ki bana hiçte hemencecik zaman geçmemiş 35+3 üm hala kusuyorm o kdr zor bir gebelik sürecim oldu ki asla zmn geçmedi geçmiyor🙈
gamze06ahmet Yarın 30 hafta oluyorum , bi kaç gündür diyorum artık vakit geçsin de doğurayım , çok ağırlaştığımı halsizleştiğimi hissediyorum , özellikle geceleri benim için güzel geçmiyor ..
Cananoguz 1Vera_ ya demek sonlara doğru böyle oluyor, belkide artık don dönem keyifli hamileliğin bittiği dönemdir
1Vera_ Cananoguz benim keyifli olmadı Malesef ya başından beri zorlu bir hamilelik geçirdim ilk 10hafta kanamam vardı ve 5 ay bulantı kusma. Sonra ağrılar vs. Ama Allahın izniyle hepsine değenecek 😊😊 son zamanlarım şimdi sıcaklar çok zorluyor ama az kaldı çok şükür
Cananoguz Mervenur_kcbs bizim de uygulama 26 ekim gösteriyor ama tabii daha erken ya da daha geç olabilir :)
Deletedmom417 TUGBI kuzum cok alıyoruz kiloyu ya niye bu kadar çok aliyoruz 1 ayda 5 kilo almışım 😭😭😭😓😓😓😓
TUGBI Deletedmom417 Uuu maşallah ama sanırım senin biraz sıkıntılı geçmiş ilk zamanlar benim hiç istahsizligim olmadı aynı devam hatta yediğim şeyleri kusunca üzülüp ağlıyordum 🙈 koku ya karşı hassasiyetim vardı benim sigara kokusu, buzdolabı kokusu, çöp kovası ve oda parfümü kokuyu duyduğum an cikiveriyordu hersey. Vitaminlerinde etkisi vardır eminim. Sağlıkla alalimda yavrularımızi gerisi hiç önemli değil canım.
ecembugra53 Cananoguz 😊💜 bende bi an önce kavuşmak istiyorum valla canım az kaldı valla 29 haftayız biz de 😊🥰🤰