Damladrlr Merhaba sevgili anneler. Ayrıntılı ulturason için Ankara’da hangi doktora gittiniz hastane,klinik vs. nereye gittiniz? Ne kadar ücret ödediniz?
EmiriinAnnesi Damladrlr Sinan tan öneririm 40_45dk her yerini inceleyip teker teker anlatıyo aklında hiçbir soru işareti bıkarmıyo her sorunuda acıklayıcı sekile anlatıyo 450 falandı girişide
Serifetsbs Damladrlr Sinan tan Medipark tıp merkezinde çok iyi bir doktor ben devlet hastenesine gidiyodum doktor hiç dememişti benim rahim ağzımda kısalma gördü 2 3 kere baktı sonra acil doktora gidip gerekli işlemleri yapmamı söyledi onun sayesinde şuan çok iyiyim öyle iyiki geçen hafta ctesi aradı naptınız gittiniz mi iyimisiniz diye
Neslyhn spaceship hastane paketiyle faydalandığım için her bir işlemin ücretini bilmiyorum ne yazık ki😔 ama hastane telefonlarından ararsanız ücreti söylüyorlardır
spaceship Aybarss teşekkürler 😊😊 liv de Başak hocaya gidiyorum normalde, belki detaylı için de tercih ederim aynı hastane
EmiriinAnnesi EmiriinAnnesi ücreti yanlış hatırlıyorda olabilirim arayıp sorarsın cnım sorun çıktı bnde 2-3doktora gitmiştim karıştırıyor da olabilirim gittiklerime arasında Sinan tan en iyisiydi
Damladrlr Cansu_ertem ınstagramdan baktım çektiği fotoğraflar ne kadar güzel bebeklerin resimleri yüz hatları çok belli oluyor size kaç dakika bakmıştı herşeyi söylemiş miydi ?