Ogrtmnanne2 Merhaba iyi akşamlar 🌸 Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım . Biz 8+6 yız fakat ara ara vücut ısımın arttığını hissediyorum . Doktoru aradım ulaşamadım . Böyle bir sürüm yaşayan var mı ? Korkulacak bir durum var mıdır?
insan_insan 19 haftalık olduk hala öyle ara ara yükseliyor yanıyorum ama ateş hastalık gibi değil hamilelikten bence
Ogrtmnanne2 insan_insan evet hastalık gibi değil afeşli olup üşüme gibi bir durum yok özellikle akşamları oluyor bir de korkuyorum ilk gebelik olunca teşekkür ederim 🌸
iremgulerr Sürekli bir artış var mı yoksa ara ara gelip sıcaklıkta basıp gidiyor mu ? Öyleyse hamilelikten normal kan sayımı arttığı için demişti doktor. Bende ilk gebelikte çok korkuyordum. Ama normal öyleyse
Ogrtmnanne2 iremgulerr genellikle akşamları oluyor birden bir sıcaklık ateş basıyor vücut ısım artıyor 3-4 saat devam ediyor ama . İlk gebelik olduğundan bir de salgından dolayı korkuyorum ister istemez. Teşekkür ederim 🙊
Tkmkleyla Benimde vücudum sıcak normalde ayaklarım ellerim yaşlı kisli soğuktur şuan sıcacık bazen hava sıcak olunca ağlayasım geliyor oflayip pufluyorum gurbetteyiz bide klima falanda yok henüz burası doğu yeri ama sıcak yinede yazı allahtan çok kisa
Ogrtmnanne2 Tkmkleyla ah bu mesafeler biz de aynı şekilde görev için Uzaklardayız. 😕 Allah yardımcımız olsun hepimizin
Tkmkleyla Ogrtmnanne2 amiiin kuzum bizimkide görev için asker ama şuanda oda yetmiyor gibi eşimi yurt dışına gönderdiler doğu yerde hı başıma kaldım kız kardeşim geldi esim ne zmn gelir belli degl hiç bise demiyorlar ki
Ogrtmnanne2 Tkmkleyla Allah kolaylık versin canım benim çok dikkat et kendine 🌸🧿 kardeşinin gelmesi nasıl iyi gelmiştir sana
Tkmkleyla Ogrtmnanne2 iyi geldi ama çok küçük oda 18 yeni girdi annemi özledim dior😁😒bana çok iyi geldi 1 oldu geleli oda sıkıldı burda napsin gezecek biyerde yok 😒