Neslihankk AnneCeyda ben bilmiyodum hamile oldugumu kahkul kesmiştim ama bilsrydim de keserdim yani hamileyken kestirmekte bi sakınca yok 🤗
Mugee09 AnneCeyda saçlarım uzadı baya ama kestirmiyorum batıl inanç muhakkak ama yinede içim rahat etmiyor . Doğumdan sonra İnsAllah
Mimartezeanne AnneCeyda kestirdim tabi ki 😅hem çok dökülüyordu hemde uzamıştı 9 ay daha çekemezdim😂🤷🏼♀️
Berra20 AnneCeyda saclarm normalde cok cansz keci kili gibi biseydi. Ama hamilelikte bi canlandi bi parlaklasti . Gurlesti. Surekli uzadi iki uc dsfs kestrdm
EbrarBilgem Nur2016 aynen öyle valla hem sıcak hem saçlar uzun dalgalı ve çok taranmıyodu 2 saat dayanamadım kısacık yaptım 🤣çokda rahatım fırçayla taranmıyodu şimdi tarakla taranıyo kafam hafifledi resmen 😌
Melodixxx AnneCeyda kalçamda olan saçlarımı pmzumda kestrmiştm baktm o bile rahat ettrmyr bugn gidip kulağıma kadr kestm😂batıl inançlara kulak asmayın saçla ömürün bir alakası yok 🙄
asiltosumm35 AnneCeyda canim benim gorumcem kuafor. Gecen gittim abla sacimi keselim dedim beni oldursen kesmem dedi ve kesmedi 😂 belki 7. Aydan sonra ama yine de zor diyor kestiremedim yani canim ama ben inanmiyorum batil inanc bana gore