Cnsugur Canım çok çiğköfte çekiyo hamile olmadan önce çok yerdim 18+6 haftayım bi dürüm yesem nolcak kii 😔😔😢
Sen1meleksin Cnsugur cok çekiyorsa ye ama dur diyebiliyorsan yeme normalde yasak hamilelerin yememesi gerekiyor
Semaykuntt Sen1meleksin yooo yasak neden olsun ki içinde ince bulgur baharat ne var bunda ben sürekli yerim 2 hafta fa bir çok çok severim
Sen1meleksin Masmavi37 doktorum bizzat söyledi canım çiğ köfte çiğ sucuk salam yeme diye bebek için ama tabiki cok canınız cekiyorsa yiyin ama zaten benim iştahım kapandı yemedim cok severdim normalde doktorum öle dediği için bende onu demek istedim💐
Mucizeninannesi2 22 haftalığım canım aşırı istiyo ilk günden beri ama hem korona hemde yoğrulup bekletildiği bakteri oluşuyomuş diyolar korkudan yiyemiyorum zaten eşimde asla izin vermiyo 🙄
Tatlisannedilekk Cnsugur etsiz çiğköfte yiyebilirsin cnm, 8aylık hamileyim her canım istediğinde yiyorum
Cnsugur Çok teşekkür ederim kızlar 🤗🤗 şu an açım yemek yaptım ama yemek istemiyorum çiğköfte yemek istiyorum etsiz bol nar ekşili bol marullu off 😑 çok çekti valla normalde salam sucuk vs çiğ et yemem hatta pişmiş et balık tavuk bile yemem