132025 Kızlar 5+3 haftalık hamileyim kanamam oldu çok az doktora geldim bekliyorum dua edin nolur bişey olmamış olsun Mart ayında da bi kaybım olmuştu çok üzgünüm şuan😔😔😔😔😔
M_N_R 132025 ALLAH yardimcin olsun canim.In şe ALLAH bişey olmamiştir.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin in şe ALLAH🤲🧡
mutluu-annee 132025 rabbim insallah saglicakla kucagina almayi nasip eder rabbim korusun bebegini insallah
132025 Bebekbal 3 gün önce gittiğimde normaldi herşey nokta kadardı kese ama sıkıntı var demişti doktor bu gittiğim biraz aşağı yerleşmesi keseninde yuvarlak olması lazım dedi ama uzun benim kese ama tam bişey diyemiyo çok küçük çünkü bebekte gözükmüyo 😕
132025 cgelmas evet kesenin aşağı yerleştiğini şeklinin tam düzgün olmadığını söyledi ama çok küçük olduğu için risk var yok diyemiyo
Deryayurt 132025 benimde 5 haftalıkken cok az kanamam olmuştu doktorum yerleşme kanaması birikmjş kan demisti ama her ihtimale karşı ilaç verdi kullanmıstım vajinal yol ile fitil olarak 2 gün icinde kesilmişti inşallah birşey yoktur canım
132025 Deryayurt bilmiyorum inşallah ama bildiğin kan bu yerleşme kanaması açık pembe oluyo bana ilaç vermiyordu ama ısrarla progestan istedim kullanıcam bende