urazaslan Emine74 Yarından itibaren 8. Haftaya girecegim. bu zamana kadar bi kaç kere kustum(sabahları) bi kaç şeyden tiksindim(et,yumurta) okadar sürekli acıkarak geçiyor zaman….
Anne18 Emine74 kuzum bende 6 haftalığım doktor prilam ver banada deli gibi bulantım vardı cok iyi geldi çok şükür
Gulsah_alp93 Bende 8 haftayım aynı şekilde agzım da tat kalmadı yemek yiyemiyorum mutfağa giremiyorum moralim bozuluyor
Zeyno14 Ben şuan 9. Haftadayım bulantım cok oldugu ıcın yemek yıyemıyordum ve cok halsizdım serum takıldı kendıme geldım sonrasında da doktor ılac verdı bulantı ıcın 1aydır kullanıyorum ve rahatladım
Emine74 Bulantın geçti mi yani çok sevindim 🙂 ama ben hiç kusmadım sadece bulantı var bunun için ilaç veririlir mi bilmiyorum
Zeyno14 Emine74 ben su içsem kusuyorum ozellıkle sabahları bsıey yıyemıyordum bulantıdan sureklı aglama modundaydım doktor dırek serum taktırdı sonrada ilac yazdı gece 2 tane içiyorum sabah gayet rahat uyanıyorum
karabc Bulantım var ama gözüm hala yemekte😂 6+5 benimde sadece kanamam var hep yatıyorum şişeceğim diye korkuyorum 🤦🏼♀️
mucize2807 Emine74 doktor olabilir dedi sadece açıklama yapmadı. Ama çok şükür kalp atışını durduk 🙏🙏