ElifOncul Selamlar, Ben Corona dan dolayı 1 sanıyordum ancak bugün doğum öncesi son kontrol ve yatış işlemleri için gittiğimde 2 gece kalacağımı öğrendim. İstda Florence Nightingale e gidiyorum. Siz ne kadar kaldınız?
Yade0918 ElifOncul 2018 de doğum yaptım 1 gece kaldım artık bir gece diye biliyorum ilk kizim da 2 gece yatiriyorlardi 2009 da değişebiliyor
naz0145 ElifOncul 20 gün önce gece 23de sezeryan oldum ertesi gün akşam 20 de taburcu oldum özelde doğum yaptım
OlgaArslan ElifOncul 2018 de doğum yaptığımda 2 gece söylenmişti ben fazladan kalmak zorunda kalmıştım şimdi de 24 temmuz da doğum yaptım cuma sabah doğumum oldu pazartesi sabahı taburcu olmuştum
RuzgarsMommy Canım yatış islemleri zamanında 2 gece diyorlar ama sne iyiysen gaz cikartma ve tuvalete cikabilmişsen iyiysen ertesi gün akşama doğru cikabiliyorsun yada lavma yapıyorlar çıkartıyorlar ama kalabilrisin de sana kalmış bence
RuzgarsMommy ElifOncul Elif ’cim şimdiden hayırlı doğumlar canım Dualarım seninle güzel haberlerin bekliyorum Öpüyorum 💙
ikibebekannesi ElifOncul canım memnun musun hastanenden ? Muayene ücreti ne kadar? Ben de Şişli’dekine gitmek istiyorum henüz bir doktor bulamadım da kendime
Misssimsek ElifOncul 40 gün önce sezeryan oldum normalde 2 gece yatiriyorlar. Ama oğlum kuvozde olduğu için 5 gece kaldım. 2 gece so unda beni hasta olarak taburcu edip refakatçi olarak.yatırdılar
ElifOncul RuzgarsMommy canimm ❤️ Coook tesekkur ederiim 💕💕 ins yarin guzel haberlerle geliyor olacagim 😍😘