dilekbtl Bu arada kızlar pelin hanım evet güler yüzlü ama hiç bilgi vermedi bana be kiloma baktı be de tansiyona
Burcusrkn Ben de Pelin hanıma gittim bundan sonra da onunla devam etmeyi düşünüyorum, gayet güler yüzlü ilgili bi hekim 👍 ama hastanenin yenidoğan yoğun bakımının olmayışı kafamı karıştırmıyor değil 😑
handedncl Omerozlem avrasya hastanesi. İrem Hanım kendisi hastaneyi biraz olumsuz konultu medipol için. Ne devlet ne özel hastane. İmkanlar sınırlı , yenidoğan yoğun bakım yok vs vs gibi cümleler kullandı bana bende ayrıldım onyüzden medipolden birazda
Smgkzm Betul3425 14 haftalığım. Geçenlerde bir kahverengi lekelenme tarzı bir şey oldu aradım söyledim hemen çağırdı ne olur ne olmaz diye. Şu an ilgisinden memnunum
Betul3425 Asli_19 cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz acaba? Bizim 12 haftamız bitti biraz daha bekliyim diyorum 😬
zgeKanerConker Busedoruk ben aysegul hanima gidiyorum cok seviyorum kendimi her odadan cikarken kahkahalar havada ucuyor kendisi tatli sert canim cicimi yok bende o tarzi sevmedigimden cok iyi anlasiyoruz 😊😊
Betul3425 zgeKanerConker insanın doktoruna ısınması çok önemli. Siz ısınmışsınız ne güzel maşallah diyelim 😊 ayşegül hanımda bende bi sıkıntı yaşamadım ama bi kürtaj oldum oyüzden bi daha gitmek istemedim kötü anılar aklıma geldi hep 😞 siz kaç haftalıksınız? Cinsiyet öğrendiniz mi?
zgeKanerConker Betul3425 ama sizin yerinizde ben de olsam oyle bir durumda allah korusun tabiki birdaha gitmem 37 haftalik olduk cinsiyetimiz erkek 😊 siz kac haftalik hamilesiniz
Betul3425 zgeKanerConker bugün 12 haftamız bitti. 1-2 hafta daha bekliyim diyorum net belli olsun diye tabi dayanabilirsem 😂