es-es1 Merhaba 7 haftalık hamileyim akıntım var Ve doktor fitil verdi biraz tereddüt ediyorum açıkçası kullanan var mı daha önce
Sen1meleksin es-es1 canım ben vajinal yoldan progestan kullanıyorum fitil şeklinde başta bende cok korktum ama şimdi kullanmasam içim rahat etmiyor alışıyorsun suya batır koy hemen yerini buluyor aklında bulunsun
Sen1meleksin es-es1 canım fitil vermesi aslında iyi vak hapın yan etkisi oluyor bulantı yapıyo veya baş agrısı fitilin yan etkisi olmuyor doktorum böyle dedi bende ağızdan alsam dedim de
es-es1 Ozdmrkbraa korkutuyor biraz beni bi sakınca olmaz dime olsa doktor vermezdi zaten diyorum ama yine de içim rahatlamıyor
es-es1 Sen1meleksin zalaın adı Sadece 1 adet var kullandım bakalım işe yarar inşallah teşekkür ederim yorumunuz için 🥰
Gzmrt Bende kullanıyorum 9. Haftamdayım. Benim kanamam olmuştu 6.haftada progestana devam ediyorum geceleri yatmadan kendim yapıyorum çok ittirmene gerek yok direk ilerliyor zaten sorun olmuyor ama ben elime eldiven takıyorum tavsiye ederim