MucizeM_5 Aralık ayı doğum yapacağım allah izin verirse ve neler almam gerekli tecrübeli annelerimizden fikir rica ediyorum 🤗
Ebrugur2019 MucizeM_5 merhaba kızımı Ocak ayında doğurmuştum şimdi oğluşum da bu aralıkta gelecek rabbimin izniyle 🙏 bol bol ayaklı tulum alın en çok işimize yarayan genelde o oluyor ve bir de şapkaları
MucizeM_5 Ebrugur2019 Bu 5 li hastane çıkışları sanırım ayaklı olanlar kaç tane alınmalı mesela 0-3 olanlardan
Ebrugur2019 MucizeM_5 bence 0 3 almayın çünkü hemen büyüyorlar o yüzden 3 6 ay alın aldıklarınızı ve setlerden de 2 tane alsanız yeter hastane için onun haricin de lcw da çok güzel takımlar ve tulumlar var ordan bakabilirsininiz
Dilek_Ersen Bende kasımda dogurucam inşallah bu hafta alısverısıne baslıycam çok fazla yenidogan almayı dusunmuyorum hızlı buyuyor lar cogunlugu buyuk tercih edıcem
Dilek_Ersen Tugbaal zaten kısın cok bır yere cıkmaya fırsat olmuycak oyuzden 4 5 tane yenidogan bıraz 3 aylık cogunlugu 3 6 ay alıcam ben
aezgi Bende ocakta doğum yapacağım ilk hamileliğim cabuk büyüyo diyolar 0 3 ay az almayı düşünüyorum 3 6 ay daha cok alsam hatamı etmiiş olurum acaba
Leylasultn MucizeM_5 bana ne derslerse oonu yaptim tecrubesi olanlari dinledim🤷♀️ Bana da gore az ama bu hastaneden sonra gelen giden olucagi icin onlar da getircez diyince almadim