Tugba9109 Eebbrruu bana sorarsan 1 numara almalısın çünkü 0 numara genelde prematüre bebekler için kullanılıyor.
Kimyagercik Eebbrruu 1 numara ideal 7 gunluk bebegim hastane 2 numara takti dusun ben eve gecince 1 numara kullaniyorum hala
B8use Eebbrruu 1 numara yeni dogan prima premium care almisim ben 1 numara 2 numara ve 3 numara olarak stok yapmışım günlük 7 bez giderse diye hesaplayip o sekilde aldim . Mesela 1 numara bezimden sadece 28 gün yetecek kadar var
Deletedmom35 Bende merak ediyordum çanta hazırlıycam da bez için karar verememiştim kızlar 1 numara diyorsunuz bende 1 alayım 😊
Deletedmom35 Eebbrruu Dötünü yerim ben onların 😄😊 zaten minicikler sıkmaz 1 doğru 😍 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Kimyagercik B8use 8 gunluk bebisim gunluk yaklasik 5-8 bez arasi degisiyo ilk dogdugunda gu de 3 bez gidiyodu simdi sayimiz gittikce artiyo 🙂
B8use Eebbrruu oyle canim markasi farketmiyor sen istedigini al tabiki ama 1 aylik bebege 1 numara sonra 2 ye gecerim deyip hesap yaparak almistim aldigim bile 28 gun gidecek 😁 artik eksik kalirsa marketten tamamlarim