Seymanur33 İkili de bana da erkek demişlerdi ayrıntılı da kız olduğunu öğrendik. Bu gün de normal kontrolüm vardi kendi doktorum da kız dedi. Ama böreğin birinde büyüme görüldü. Başına gelen varmı bebek böbreğime büyüme..?
peri_ma8 hulya_sncr47 canim ikili yestte cok erken yanilma payi oluyr. Ben 18. Haftamda bile kesin degil diye dusundum.
hulya_sncr47 peri_ma8 vala bilmiyorum. Cmm öncesinde kız gibi gördüm bi doktor başka doktor da erkek gibi dedi yani iki erkek üç kız dedi 3u kesin kız dedi😍
tgctngl Serapkulak 12.haftada kız demişti 17.haftada erkek olduğunu öğrendik canım yüzde yüz erkek dedi 3 hafta sonra detaylı ultrason umuz var tedirginim hâlâ acaba bir değişiklik olur mu diye 😊
Aytelf2012 hulya_sncr47 12. Haftada yüzde 75 erkek dedi şuan 23 haftaligiz detaylida da erkek dendi pipisini bile gösterdi doktor🙈bilmem artık yinede degisirmi kıyafet almaya basladik
hulya_sncr47 Aytelf2012 hayırlı olsun cnm benim bi kızım mi oğlum var 3. de kız erkek fark etmez ikisi de evladım sonuçta 😍 bn hep erkek ve kız giye bileceği kıyafetler aldım ne olur be olmaz neyseki kız dedi kesin olarak doguma bir ay kala o zaman bir iki parça pembe alırım yeter zaten herşyi hazır gelmesini bekliyoruz artık 🤗😁