Masalmom dishonest benimde 1,5 yasında kızım var 14 haftalık hamileyim ben kızımı kayınvalideme gönderdim ona dokunmak temas etmek istemedim insallah bir sorun olmadan biran önce gecer gider bu günler
dishonest Masalmom ben geç farkettiğim için ayrılmadım oğlumdan. muhtemelen onda da var çünkü. Bir gece hastanede bile beraber yattık oğlumla.
MihricanA Masalmom Benim de 2 gündür öksürüğüm var baska hic bi belirti yok ates falan 19 haftalığım korkuyorum bende
Masalmom MihricanA gene doktorunuzdan isteyin gercekten olmaz diye bişe yok emin olun kendinizden görüştüğünüz insanlar da risk altın da sonucta
Masalmom Prensesinmelegi valla bilemiyorum canım benim eşimle kızıma yapmadılar ayrı odalarda 14 gün kendinizi izole edeceksiniz dediler
MihricanA Masalmom Evden çıkmıyorum zaten babam covid testi verdi bu gun 2 güne cikar demisler kardesim astım hastası ben hamileyim kimi düşüneceğini şaşırıyor insan
MihricanA Masalmom Allah korusun hasta olanlara da şifa versin korkusu bile cok zor strese girmek istemiyorum bir de
Yaseminakkoyunk Boğazımda acılık var ve burnum akıyor bu sizce belşrti mi 3 gün oldu başka bir sorun yok boğazımda ki acılık da balgam türü afedersiniz. Şiş değil yutkunmam falan gayet normal ateşim hiç çıkmadı
Masalmom Yaseminakkoyunk Kuzucuğum benim de aynı işte hiçbir belirtim yoktu sadece burun tıkanıklığıyla gittim bende cünkü mevsimsel alerji var hep olurum ben neye gittim neye kısmet oldu nasip buymuş ama yine de gidin baktırın ne olur ne olmaz belirti vermeden de cıkabiliyor
MihricanA Masalmom Bende gidicem simdi anneme kardesime falan da yapacaklar test bende hastaneye gidip yaptircam esimle bende hastayız