Demet33 Meraba arkadaşlar doktorum kız dedi ama eşim ısrarla erkek dio doğum hemşiresi olan varmı aranızda resmini atayım
prensesim35 Demet33 bnm kuzenime hep koz dediler her şeyini aldılar etekler pembe tulumlar doğum yaptı baktılar erkekmiş 😂
Busbus58 Demet33 yok daha neler çokta büyümüş canım değişmezde cinsiyeti kızsa kızdır yani eşiniz kabullensin bence biran önce
Papatya123_ prensesim35 kız diye kesin demişlermi yada neye göre demişler görüşte mi acaba kız dediler 😊
prensesim35 Papatya123_ her muayenesinde kız diyorlardı adı bile vardı doğumda erkek olduğunu öğrendiler
Papatya123_ prensesim35 anladım Rabbim hayırlı evlat eylesin ailesine nasip demek doktorlar da yanılabiliyor tam kesin olmaya biliyor
prensesim35 Papatya123_ âmin Allah razı olsun tabi yanılma payı oluyo bn 12 haftalıkken eşime dedim doktor demiş kıza bnziyor eşimde yok yalan söylüyor daha belli değil die o da inanmıyo anca karnın çok şişecek öyle inanacak😂
prensesim35 Demet33 yap canım düşük ihtimal yanlış çıkıyo istersen bi kaç erkek kıyafeti de al kız olursa başka çocuğun olduğunda ona saklarsın ya da hediye verirsin bnde alışverişimi yaptım bi hafta geçmedi acil doğuma gittim belli olmuyo