Menacut Selam sevgili hamileler dönmeyen yan duran bebeğim var 39+0 dayız ama ne nişan ne de sancı var su da gelmedi .Bu durumda gelmiyor mu bilginiz var mıdır??
busratunk5 Menacut benimde tersti 38+5′te suyum geldi benim sancım yoktu ama bebeğimin ki vardı nst de ve o gün Doğum yaptım
Papatya011 Nihayet yan duran birisi. Bende mi sıkıntı var diyordum ya baş geliş ya makat bizim yan gelip yatıyor 34 olduk ama dönmeye pek niyetli durmuyor bizimde
Menacut Papatya011 😄😄valla neredeyse 3 aydır yan yatıyor bebeğim 40 a geldik hala aynı🥰 artık haftaya tarihimizi aldık hayırlısıyla bakalım🙏🏻İnşallah gönlünüzden geçen gerçek olur
Hilalsevim 39+3 oldum hala tık yok anlamadım bu gidişle suni vericekler paşa içerde tan gelip yatıyor keyfi yerinde inşllaah hepimiz sağ sağlim kucagımıza alırız 🙏
Menacut Hilalsevim inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza 🙏🏻Sizinde yan yatıyorsa suni vermezler ama
Hilalsevim Menacut valla hiç fikrim yok haftaya açılmam varsa suni ile başlatıcak yoksa sezaryan olmak istedim 42 haftaya kadar beklemenin bir mantığı yok 4 kiloyu geçicek artık