Zeynep Kızlar saçlarım çok fena dökülüyor.. siz hangi şampuanı ve saç kremini kullanıyorsunuz? Bitkisel bi Kürünüz Yada sırrınız var mı?
Esen Zeynep ben önceden bi diyet yapmıştım protein ağırlıklı olduğu için saçım avuç avuç dökülüyordu cildiye bana revigen şampuan bide böyle gaz gibi bisey vermişti saca damlarıydım yatmadan çok iyi geldi gürül gürül cikti. Şampuan biraz pahalıydı ama 3 sene önce 40kusurdu 8ay felan kullabdim şimdi ne kadardır bilmiyorum
Nascnraden Zeynep tresan sarimsakli sampuani çok guzel hemde mis gibi kokuyor benim sacim baya gürelesti son zamanlarda ama içtiğim vitaminler yapiyor diye düşünüyorum umarim emzirirken dokulmez 🙏
Esen Zeynep onu unuttum ismini ya ama hatırlarsam yazarim. Benim saçım normalde de güldür güldürür. Ama artık alnım bile açılmıştı öyle döküldü sonra toparladı çok sukur
Esen Zeynep adi betnovatedi yatmadan önce bikac damla damlatıp (kaç damla olduğunu hatirlamiyorum) saçımı karıştırıp yatıyordum.birde saçima asla saç kremi vs. Sürmedim. Bir süre duzlestirici fon masa felan uygulamadım.
HaticeKutlu Bende şimdi haberlerde gördüm sohbeti görünce yazayım dedim 😀 bitki uzmanı dedi pirinç yıkayıp ısladığımız suyla yıkanırsa saç aniden duruyormuş dökülme😀bide Doğum sonrası bile kan hapını devam edin diyorlar
Bannesi Kızlar kan değerlerinize baktırın, B12 eksikliği ciddi saç dökülmesine sebep oluyor, kendimden biliyorum. B12 kullanmaya başladıktan sonra saç dökülmem bıçak gibi kesildi. Size tavsiyem kan tahlili isteyin b12 ye bakılsın.
Uygun Bioblas şampuan aldım memnunum. Dökülmeyi azalttı. İkinci pakete geçtim. A101 de filan da satılıyor Bioblas
Uygun [bilinmeyen] İkinciye başladım işte ama ben beğendim. Gerçi şu dönem etkisini anlayamam hamilelikte dökülmüyor çünkü saçlar. Asıl emzirirken anlarım en iyi. Değiştirmeyi düşünmüyorum şimdilik. Evet diğer şampuanlar gibi yumuşacık yapmıyor sert bırakıyor ama sabun gibi de değil.
deletedmom24 Uygun demek ki değişiyor bünyeden bünyeye. 1 hafta da ben fayda gördüm. Çay ağacı kremini akmıştım farmasinin onu da öve öve bi kalmışlardı bi işe yaramadı. Hunca aldım cilt lekelerim bitti 🙂 bence bünye meselesi
Uygun deletedmom24 Olabilir canım. Dediğin gibi bana yaramayan sana yarayabilir. Herkesin cilt tipi farklı.☺
Uygun [bilinmeyen] Valla mı? Bir arkadaşımın önerisiyle almıştım zaten o da aynı şeyi diyor. Sevindim.😊