fatos5 Arkadaşlar benim sürekli boğazımda balgam oluyo çok rahatsız edıyo mıdemın bulanmasına kusmama da neden oluyo. Benımle aynı durumu yasayan varmı
Fatmakan fatos5 ayni durumdayiz surekli cikarmak icin kusuyorum midem bulanio hic bir care de bulamadm 😪😪
civcivimmm fatos5 kaç haftalık hamilesinn canımm benim yaklaşık 14.haftadan beri falan var şuan 38 haftalığım nefret geldi ama çoğu gitti azı kaldı diyorum sabır diyorumm üstelim reflüm genüz akıntımda cabası 🙄
fatos5 civcivimmm 21 haftalığım canım benımde uzun zamandır var. Gecmıyo mafedıyo ınsanı ya. Akşam eşim gelınce hastaneye gıdıcem ya bı ılac bıseyler versın barı😞 daha bizim çok
civcivimmm fatos5 ben balgam sökücüde kullandım antibiyotikte en fazla 2 3 gün etki ediyo sonrası yok hatta antibiyotiği 15 gün falan kullandım 🤷♀️ tek dileğim doğumdan sonra kurtulabilmek bazen hiç geçmicekmii gibi geliyo çünkü
Fatmakan fatos5 canim ben 18 haftaligim ama her oksurdukce balgam cikarmaya calistikca karnima sancilar agrilar saplaniyor oluyrm resmen
Asli-35 Ben yarım çay bardağı suya yarım limon sıkıyorum yarım çay kaşığı tuz koyup karıştırıyorum iyice sonra gargara yapıyorum özellikle boğazıma değicek şekilde bende işe yaradı isterseniz deneyin