Mom55 Kızlar 2 gündür araştırmaktan başım döndü. İkili yaptırmıştım ense kalınlığı falan normaldi. Ayrıntılıda da sadece müsküler vsd (2,4 mm) çıktı. Böyle sadece müsküler vsd olup 21. Haftada down doğan bebek duydunuz mu
gokcecan Mom55 2li tarama testinin doğrulu her zaman tartışılıyor malesef.. ben sırf bu yüzden yaptırmak istemiyodum. Muayene de ense kalınlığı normalse bence çok takma insan çok üzülüyo seni çok iyi anlıyorum. Günlerce kafaya takcan :( araştırcaksın :( benimkininde kalbi delik dendi mahfolmuştum :( ama her kontrole gittiğinde dr aydınlatır seni gerekirse 3lü taramayı yaptırırsın. eğer özele gidiyosan dr sana yurtdışı testleri var önercektir ve çok pahalıdır. Sen bu bebeği sonuca göre istemiyosan yaptır testleri ama istiyosan yaptırma boşuna para verme. Anne karnında asla müdahale edilmiyo iyileştirilmiyo hiç bi hastalık.. benim fikrim. Tersini savunan bana kızacak olan elbette olcak ama benim fikrim.
Aslibh Mom55 ablam sonuclar tavandi ankarada cocuk down dediler bel acikligi var dediler ayrica arkadasimda oldu ikiside c9k sorunlu hamilelik yasadi ikisindede yok ankaradaysam bayindir hastanesine gorun
Mom55 gokcecan ben panik olunca kafam rahatlasın diye nifty önerdi ama 2,3 bin lira o da. Ufak paralar da değil bunlar. Tabii ki psikolijimiz de önemli ama test olayına bir bulaşınca sonu gelmiyor. En iyisi hiç ayrıntılıya şuna buna girmemekmiş onu anladım.
gokcecan Mom55 detaylı usg yi atlama. İyi bi radyoloji dr una veya kadın doğum dr una yaptır. Detaylı usg taramadan daha iyi bence
Mom55 Ayca28 baktırmadık tekrardan perinatoloğa. Doğum esnasında ilk ağladığında da kapanma olasılığı olduğundan ilk kontrollerinde çocuk doktoruna götürmeyi düşünüyoruz var mı yok mu diye