Mnkse Tugba078 Canım ben defalarca yedim hiçbirşey olmadı ama iyi pişirmen gerek çiğ olmasın tabi ben böyle ddm diye de abartma 🙂 en azından aşermeni geçirecek kadar ye
Tugba078 Mnkse yok canım abartmadan yiyorum insan ne olursa olsun korkuyor 1 halka yani😅 oda çok değildir heralde
muzisyenanne06 Tugba078 Annem hep der ki eskiden ayda 1 doktora giderdik ne yasak koyardı ne başka birşey derdi eğer sorunlu gebelik değilse herşeyi tüketirdik sakınmadığımız için hepiniz sağlıklısınız şükür o yüzden sakınmayın sadece dikkat edin yeter der ki çok doğru ben 32 haftalık oldum daha hiçbirşeyi sakınmadım hamdolsun çok iyiyiz 1850gr kız bebek bekliyorum herşey yolunda 😇😇 emin ol herşeyin fazlası zarar ama yasaklara gerek yok
deletedmom43 Tugba078 Bende 1 halka deyince böyle duvara boş boş bakakaldım 1 kangal olarak düşünüp 🙂
YusufKereminAnnesi Ne kadar da dikkatlisiniz ya Maşşallah valla ben canım ne isterse yiyorum canım ne istemezse de sağlıklı da olsa yemiyorum yani ne kadar ehemmiyet o kadar sorun gibi geliyor bana Tabiki dikkat edicez ama bu nedir ya bir iki tane yiyebilirsin falan
Tugba078 YusufKereminAnnesi topsoklazma diye bir şey var biliyomusun siz acaba. Ne yiyorsak bebekte ondan besleniyor çünkü.ilk 3 ay geçtiysek eğerki. Tabiki aş ermede oluyor tadımlık yemek en doğrusu. Ayrıca zararlı şeyleri tüketmektense canım istemese bile faydalı şeyleri tüketmeyi tercih ederim. Herşey onlar miniklerimiz için🤙
baharclk Tugba078 oyle arada birden bisey olmz canim coşkun sucuk yada pinar sucuk vs bu tarz cok tercih edilen markaları seçmeni tavsiye ederim