Duygumasal123 Bende çamlıca medipolde doğum yaptım hüsniye sedef binöz dü doktorum. Çok çok memnun kaldım. Ve 5 ay önce bebeğim oldu şuan tekrar hamileyim sanırım gene sedef hanıma devam edicem.
myworldd_ Kocaeli Gebze Yüzyıl hastanesi doktorumdan özellikle memnunum Koray beye gidiyorum muayene 125 TL normal doğum fiyatı 2500 TL
Birsen02 Cicilibicili Adıyaman Özel Gözde de muayene oluyorum giriş ücretlerim 95 oluyor şuana kadar 4 -5 tahlil yaptırdım 130 lira ödedim ama detaylı ultrason nts gibi şeyler daha pahalı olacak
Sadeceeolsunn Cicilibicili Rize yaşıyorum çokta seçeneğim yok bir tane özel hastane var Özel Şar Hastanesi ama doktorumdan çok memnunum kendim sağlık çalışanı olmama rağmen kendi hastaneme gitmiyorum eğitim araştırma olduğu için. Muayene 125 lira nst 25 lira. Normal 2200 sezeryan 2500 Muş bakalım bizi ne bekliyor 🙏
diLek_1 Merveakdemir 2 hafta olmadı gideli beta testi yaptırmak için gitmiştim. İlk doktorun muayne etmesi gerekiyor, doktor onay verirse testi yaptırabiliyosunuz dediler şaşırdım açıkçası beta testide 47 lira bende yaptırmadım. O zaman muayne fiyatınıda 100 tl dediler. Muayneye gerek görmedim test yaptırcam sonuçta. Sonrasında Şifa hastanesine gittim kimse de yoktu 44 lira verdim. Test için muayne gibi de bi zorunluluk yoktu. Demek istediğim değişik bi hastane😅
esraizmirli Merveakdemir normalde muayene ücretleri 125 tl ama Esranur tola doçent olduğu için hem muayene ücreti pahalı hemde doğum ücreti eğer bütçenizi aşarsa ben saadet hanıma gidiyorum sizde onu tercih edebilirsiniz eminim herkes gibi sizde memnun kalırsınız☺️
Seymacem Merveakdemir benim de yarın randevum var saadet ünsal dan aldım 100 tl demişlerdi acaba fiyatlar mi yükseldi
Sevdabozdemirr diLek_1 bende pendik sifa hastanesinde burçak hanima gittim cok iyi bi doktor eger aybi sifa hastanesinden bahsediyorsak 😅😅
Bahar4334 Merveakdemir Pazartesi gittiğimizde ücret değişti söylendi bize.kontrolum vardı muayene için ücret vermedim ama doğum ücretlerinin değiştiğini öğrendim muhasebede
kediko Ben Şişli Kolan Hastanesi’nde Meliz hanıma gidiyorum. Muayene ücreti 240₺. Öncesinde Medipol Mega’da Prof. Huriye Ayşe Parlakgümüş’e gidiyordum, onun muayene ücreti de 350₺ olması lazım ama kendisinden memnun olmadığım için Kolan’a geçtim.
Yaseminnnnnnn Yaseminnnnnnn bende gitmeyi dusunuyorum haftaya nasil calisma stili bilgilendiriyormu hastayi
Sheems Benovse_mamedova2020 Salam, Real klinikasında təbii doguş, keysəriyyənin qiyməti təxmini nə qədərdir?
Benovse_mamedova2020 Sheems +994 55 923 81 39. Bu nömrəyə yazın Leyla musayeva oranın ən yaxşı hekimidir
diLek_1 RabiaDincrr oranın çok methini duydum. Benim tanıdıklarımın bir çoğu orada doğum yaptı ve çok memnundular.