Hilal0025 Erzurum özel buhara hastanesine gidiyorum muayene ücreti 120 tl sezaryen 3000 tl normali bilmiyorum.
1prensesgeliyor Istanbul esenyurtta özel mediplus hastanesinde fatma altinel doktora giden varmi aranizda nasil
Gulaye86 Melikesevim ben jimerde rabia nizama gidiyorum normal doğum isteyen herkese tavsiye ederim dikişsiz doğum uzmanı aynı zamanda
Ozlmchngr Melikesevim Merhaba Umi Plaza da Cenk Askalli ye gidiyorum 3-4 yıldır sürekli takibindeyim çok çok memnunum gece gündüz her zaman ulasabiliyorsunuz gerçekten insana güven sağlayan Babacan samimi bir tavrı var Allah razı olsun..Kesinlikle tavsiye ederim…
Cemreninannesiii Melis-34 Anladım canım sağol. Peki neden hastane hakkında öyle düşünüyorsun bir dahakine gitmemek adıma soruyorum
nazlibaharim Merhaba İstanbul Altunizade Acıbadem e Habibe hanıma gidiyorum muayeneler çok güzel gidiyor ama doğumdaki yaklaşımı nasıl olur tam emin değilim 🤔 tecrübesi veya tavsiyesi olan var mı?
Aysegulylmz Ankara yenimahallede lina kadın saglil merkezi mine sıdıka kermalli hocaya gidiyorum muayne ucreti 200 tl. Nasip olursa dogumuda mine hocamla gerceklestircez.