Balbocegi_ Cicilibicili balikesir edremit korfez hastanesi 290 ucret sgklilara mukremin ceylan memnunum ama zuhal den asla memnun kalmadim ismail keskin 350 ucret bende balikesir merkezde ataturk seh8r hastanesinde yaptim cok memnun kaldim burda postta paylasilmisti iyiki okuyup gitmisim buarada ben burda ismimi nasil degistirebilriim kime yazmam gerek veya mail atmam gerek
Gizemito Yncaa Tercih meselesi 🤷♀️ Pandemi sürecinde olmamızın ve özel hastaneyi zengin etmemizin ne alakası var onu anlamadım 🤦🏻♀️
Havva_karakayaa7 Cicilibicili Antalya Vitalie Hastanesi 115 tl Veriyoruz 😍 Koray DUMAN doktorumuzun Adı ❤
Elagny97_ Umksanbe bozkırlılar market var meram fen lisesi falan ordayım 😊 taşra dedeyi de biliyorum arkadaşım özvezir marketin orda oturuyor devamlı giderim 😊
Umksanbe Elagny97_ bende senin dediğin yeri çok iyi biliyorm 😂 benimde arkadaşım orda oturuyor uzak sayılmayız aslında 😂
Pelin43 Papi ayrılmadan önce uşak medikal park hastanesi Gökben hanıma gidiyordum şimdi M. Kazım inan İlter e devam ediyorum zaten 15gün gibi bir sürem kaldı fazla seçeneğim de yok memnunum ve çoğu arkadaşım da Dr beye referans oldu sanırım doğumu Dr bey de yaparım
Gmzegul Pinarx07 ben 2 ay önce vermiştim 140 lirayı o arada zam gelmediyse bence de biraz saçma olmuş 🤷♀️
Ebrar-a sehergumus çok teşekkürler bende aynen Yaprak Asma ile devam ettim şimdi Medar a geçiş yapacağım ☺️
Ebrar-a Simal61 canım Medar I önerdiler Medar a gitmeye karar verdim Yüzyıl da önerdiler ama daha çok Medar vardı o yüzden tercihim Medar oldu
Simal61 Ebrar-a tamam canım peki hangi doktora gideceksin ben medarda Mine atlı ya gittim son 2 muayenemde aslında ilgilenmesi filan çok güZel ama Niyeyse hemen sezeryane yönlendiren doktorlar gibi geldi bana .. sana önerilen doktor oldu mu
1yildirim ➕Pendik Medipol - Yıldız Altan Aydın ➕Muayene:100 ➕Normal doğum: 2000 ➕Sezaryen doğum: 2750 Doktorumdan ve hastane hizmetlerinden memnunum.. Gebze’den gidiyorum. Tavsiye ederim. 🌿
Elvan_sare Balbal memnum kaldım dokuz ay gittim doğumda ve sonrada ilgiliydi tavsiye ederim soguk birisi değil herşeyi rahatlıkla sorablrsin eşinde sende
Balbal Elvan_sare tamam teşekkur ederim bu arada bebeginde hayirli olsun Allah anali babali buyutsun canim
Shrymn16 Cicilibicili muayene ücreti 380 TL özel kliniğe gidiyorum ama henüz doğum ucretlerini bilmiyorum doktorumda doğum yapan birine sordum 2 sene önce doğum yaptım demişti 7500 TL normal doğum