Eemmyy Hulya1668 ay ne güzel yaa çok az kalmış sağlıkla alın inşallah kucağınıza🙏🥰Doğum tecrübenizi de paylaşırsanız çok memnun olurum ☺️☺️
Meltemturkay- Reysare Merhabalar, sağlık çalışanı indirimi bütün doktorlarda geçerli mi biliyormusunuz?
Bsrltprmk Bulut-Mavi müzeyyen almora güleryüz hanımdan bahsediyorsunuz sanırım, araştırmalarım sonucu figen hanım çok öneriliyor cok tesekkür ederim :)
Umksanbe Zatisahane4291 olabilir ya dediğim gibi sürekli değişiyor gibi 2 ay önce 130 TL verdim bu hafta 140 TL gibi bir ücret verdim mesala
uykuperest Türkiye hastanesi normal doğum 4500 TL Zorunlu sezaryen 4900 TL epidural ücreti 1250 TL Muayene ücreti 190 TL
Ayca28 Pandabekleyenanne hangi Acıbadem bende Acıbadem’e gidiyorum da merak ettim sürprizlerle karşılaşmayalım diye 😹
Pandabekleyenanne Ayca28 Maslak Acıbadem 2020 şubatta oldu doğumum. MedicalPark ta yaptık 9.500 artı epidural Göztepe MedicalPark
dermus İstanbul, Dr AYLİN SEYREKBASAN, özel muayenehanesine gidiyorum. Çok memnunum. muayenesi : 320 tl sezeryan 8-12 bin arasi degisiyor Ozel hastane secenekleri sunuyor sectiginiz hastaneye gore fiyat degisiyor.
Meltemmates Gmze3422 Dün gittim kalp atışını duyduk 🥰o anki heyecanla soracağım bütün soruları unuttum kusura bakmayın 😅Bidahaki kontrolüm 3 hafta sonra . İnşallah o zaman unutmam.
Gmze3422 Meltemmates olsun ya benim doğuma 10 gün felan var ben persembe gittimde mecbur konuscaz zaten haber ederim inşallah gözün aydin
Bebekmayda Samsun’da LiV hospital doktorum Seher sarı eşim polis olduğu için 157 TL muayene ücreti ödüyoruz.doğum ücreti de 4400 TL
Bulut-Mavi Bsrltprmk evet ben banka çalışanıyım özel sağlık sigortamız oluyo ve hepsini karşılamıyor o da .. normal 8binden başlıyor epidural e ek , sezeryan , sezeryan epidural gibi 10bine kadar çıkıyor bu sene ki fiyatları ki her kuruma farklı fiyat veriyorlarmış. 2021 Şubat nasipse bizim ki kimbilir ne kadar olcak:( tatile gidiyoruz sanki !
Ebrubyzt Cicilibicili Bağcılar’da Yaman Tıp merkezine gidiyorum. Doktorum Eray Balcan çok memnunum. Muayene ücreti 80 TL normal doğum 1500 tl